Tuusulan ja Järvenpään yhteinen ehdokas Eemeli Peltonen eduskuntaan 2023 Numerolla 258

Etusivu,Vaalit

Tuusulan Demarit ry on päättänyt asettua yhdistyksenä tukemaan järvenpääläisen Eemeli Peltosen ehdokkuutta huhtikuun 2023 eduskuntavaaleissa. Yhdistys kannustaa kaikkia jäseniään ja sosialidemokraattisesti ajattelevia tuusulalaisia käyttämään äänioikeuttaan ja äänestämään Eemeliä! Kevään eduskuntavaaleissa on varmistettava oman sosialidemokraattisen ehdokkaan läpimeno Keski-Uudeltamaalta ajamaan ja puolustamaan kuntiemme asukkaille tärkeitä asioita.

Kannustamme jäseniämme myös liittymään Eemelin tukiryhmään. Tukiryhmän jäsenenä pysyt perillä kampanjan etenemisestä ja niistä tavoista, joilla vaalityöhön voi osallistua. Jokaisen tuella on merkitystä ja kaikille löytyy varmasti mielekästä tekemistä kampanjassa. Tervetuloa mukaan!

Liity mukaan tukiryhmään täältä: https://forms.gle/ZqYMGGooTSiHS2hq5

Lue lisää Eemelistä täältä: https://eemelipeltonen.fi/

Kuka Eemeli? Omin sanoin

Olen 28-vuotias järvenpääläinen valtiotieteiden maisteri ja työskentelen viestinnän asiantuntijana ammattiliitossa. Kuntapolitiikassa olen ollut mukana kolmella valtuustokaudella. Tällä hetkellä toimin Järvenpään kaupunginhallituksen puheenjohtajana. Kotikaupunkini luottamustoimien lisäksi toimin Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen aluevaltuuston puheenjohtajana. Vapaa-ajalla sydäntäni lähellä ovat liikunta Tuusulanjärven kauniissa luonnossa sekä lukeminen monipuolisesti.

Päätöksenteko ja luottamustehtävien hoitaminen on minulle ennen kaikkea yhteistyötä asukkaiden, yhdistysten ja yritysten sekä muiden luottamushenkilöiden kanssa. Unohtamatta kaupungin ja hyvinvointialueen henkilöstöä. Uskon siihen, että yhdessä olemme enemmän. Politiikkaan ei tarvita yhtään enempää repimistä vaan hyvää vuoropuhelua ja vastuullista yhteisten asioiden hoitoa. Minulle tärkeitä arvoja ovat vastuullisuus, oikeudenmukaisuus ja välittäminen kaikenikäisistä.

Huhtikuussa Suomessa järjestetään seuraavan kerran eduskuntavaalit. Suomen suunta on vaaleissa jälleen puntarissa. Viime vuodet olen saanut toimia niin paikallisissa kuin alueellisissakin luottamustoimissa. On ollut kunnia saada tehdä töitä joka päivä Järvenpään ja Keski-Uudenmaan parhaaksi. Vuosina 2015–2021 työskentelin kansanedustajan avustajan sosialidemokraattisessa eduskuntaryhmässä, mikä oli aitiopaikka ja todellinen korkeakoulu valtakunnan politiikkaan.

Politiikalla on merkitystä. Siksi ei ole samantekevää, kenelle kevään eduskuntavaaleissa äänensä antaa. Olen ehdolla eduskuntaan, koska haluan olla yhteisellä asialla rakentamassa huomisen Suomea – meille kaikille. Koronapandemia ja Venäjän hyökkäyssodan aloittama epävarmuus ovat osoittaneet, että aika ei ole ajanut ohi pohjoismaisesta hyvinvointivaltiosta. On viisautta rakentaa yhteiskuntaa, jossa kaikki pidetään mukana. Poikkeuksellisina aikoina päätöksenteossa on keskityttävä perusasioihin: työhön, turvallisuuteen ja hyvinvointiin. Niiden varaan rakentuu hyvinvointivaltiomme vankka perusta ja näiden asioiden puolesta haluan tehdä töitä.

Uudenmaan sosialidemokraatit on asettanut minut ehdokkaaksi vaaleihin. Kiitos Järvenpään työväenyhdistykselle ja Tuusulan Demarit ry:lle, jotka ovat asettuneet tukemaan ehdokkuuttani. Pidän tärkeänä, että tulevissa eduskuntavaaleissa varmistamme oman sosialidemokraattisen ehdokkaan läpimenon Keski-Uudeltamaalta eduskuntaan. Vain siten äänemme kuuluu niissä pöydissä, joissa meitä keskiuusmaalaisia koskevia päätöksiä tehdään. Uskon vahvasti siihen, että kuntarajat ylittävällä yhteistyöllä meillä on kaikki edellytykset tehdä tavoitteestamme totta.

Kotisivuiltani voit lukea lisää minusta, ajatuksistani ja toiminnastani luottamustoimissa yhteisellä asialla. Sivuilta löydät myös viimeisimmät kirjoitukseni ja puheenvuoroni ajankohtaisista aiheista.

Voit seurata minua lisäksi sosiaalisen median kanavillani Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä. Ota rohkeasti yhteyttä, niin keskustellaan lisää Järvenpään, Keski-Uudenmaan ja Suomen asioista!

Toivon, että saan olla luottamuksesi arvoinen eduskuntavaaleissa 2023.

Tue Eemelin kampanjaa lahjoituksella!

Tee sijoitus yhteisten asioiden puolesta ja tue Eemelin kampanjaa eduskuntavaaleissa!

Kampanjan tukeminen on tehty helpoksi. Voit lahjoittaa haluamasi tukisumman MobilePaylla numeroon 16323 tai tilisiirrolla tukiyhdistykselle:

Keski-Uudenmaan Tulevaisuus ry

Uudenmaan Osuuspankki: FI07 5721 9420 2127 95

Kaikki lahjoitukset käytetään lyhentämättöminä vaalityöhön. Kiitos tuestasi!