Kiitokset vaalityöstä

Etusivu,Vaalit

 

Hyvät toverit,

Tuusulan Demarit ry:n puolesta kiitän kaikkia jäseniämme niin vaalityöstä kuin äänestämisestä. Ilman teidän aktiivisuuttanne emme olisi päässeet tällaiseen vaalitulokseen.

Erityisen kiitokset vaalityöstä haluan osoittaa omalle ehdokkaallemme Merja Kuusistolle ja vaalityöryhmälle. Te olitte ahkerasti Merjan avustajina vaalitapahtumissa ja monenlaisten mainosten ja tiedotteiden valmistelussa. Jälleen kerran suurenmoista työtä teitte!

Myönnettävä on, että eduskuntavaalit eivät onnistuneet puolueen eikä oman ehdokkaamme Merja Kuusiston osalta tavoitteittemme mukaisesti. Merjan äänimäärä runsaat 3000 ääntä oli mielestäni suhteellisen korkea osoittaen uusmaalaisten luottamusta Merjaa kohtaan. Valitettavasti tämä äänimäärä ei riittänyt kansanedustajapaikkaan. Parhaimmat onnittelut Sinulle Merja tästä hyvästä tuloksesta.

Nämä vaalit eivät saa lannistaa meitä demareita. Eteenpäin on mentävä! Työtä on meidänkin jatkettava entistäkin aktiivisemmin! SDP nousuun!

Vielä kerran kaikille kiitokset eduskuntavaalityöstä ja intoa meille kaikille tavoitteenamme nostaa SDP uudelleen Suomen suurimmaksi puolueeksi.

Tuusulan Demarit ry

Mauno Lehtinen

puheenjohtaja