Yleisötilaisuus 12.12 Suomen talous kasvaa – mutta kuinka kestävästi?

Etusivu

Avoimessa yleisötilaisuudessa ti 12.12.klo 18 Hyrylän Torpalla SDP:n kolmas varapuheenjohtaja, kansanedustaja, Ville Skinnari, alustaa keskustelua aiheesta ”SDP:n yritys- ja elinkeinopolitiikka”. Kahvitarjoilu!

Suomi tarvitsee enemmän tuloja, jotta parempi sosiaali- ja terveydenhuolto, maksuton varhaiskasvatus ja ikäihmisten hyvä hoito voidaan toteuttaa. Ilman tuloja ei voi tehdä sosialidemokraattista politiikkaa. Siksi SDP tarvitsee vahvaa talous- ja elinkeinoelämän osaamista Suomessa ja kansainvälisesti. Tarvitaan uusi hallitusohjelma, joka lähtee aidosti luomaan investointeja, kasvua ja työllisyyttä. Tärkeintä on satsata koulutukseen, tutkimukseen ja tuotekehitykseen. Tätä kautta saadaan esille uusia innovaatioita, sekä tuotteita ja palveluja maailmanmarkkinoille. Tekoäly, robotisaatio ja digitalisaatio tulevat muuttamaan perinteistä työtä ja teollisuutta ja tekevät sitä jo nyt. Suomen pitää olla tämän kehityksen kärjessä eikä seuraajan paikalla.

Tuusulan Sos.dem. kunnallisjärjestön syyskokouksen sääntömääräiset asiat käsitellään yleisötilaisuuden jälkeen n.klo 19 alkaen.

Kommentoi