Valtuustoaloite

Aloitteet

Valtuustoaloite

 

PIENIÄ PARANNUKSIA TERVEYSASEMAN TILOIHIN

 

Monet liikuntarajoitteiset kuntalaiset ovat kokeneet ongelmalliseksi sen, että ainakin osasta Hyrylän terveysaseman odotustiloista puuttuvat korkeammat tuolit. Matalalta tuolilta on esim. polvivammaisen vaikea nousta ylös, ja jo aikansa eläneiltä käsinojattomilta sohvilta nouseminen on tuskallista, jopa mahdotonta. Jossain päin terveysasemaa lienee jokunen korkea tuoli, mutta niitä on joutunut erikseen pyytämään.

Esitämme, että kaikkiin terveysaseman odotustiloihin hankittaisiin asiakkaiden käyttöön muutama korkeampi tuoli.

Toinen, etenkin rollaattorilla liikkuvien asiakkaiden kokema, ongelma liittyy hammashoitolan sisäänkäyntiin. Hammashoitolan ulko-ovet ovat painavat, ja tuulikaappi ahdas. Ulko-oven auki saatuaan on rollaattorin kanssa hankalaa siirtyä ahtaaseen tuulikaappiin avaamaan painavaa sisäovea. Voisiko tälle asialle tehdä jotain, jotta rollaattoriasiakkaiden asiointi helpottuisi?

Jos edellä mainitut parannukset ovat jo suunnitelmissa, toivomme niiden toteuttamisen nopeuttamista.

Tuusulassa, 23.1.2017

Tuusulan sosialidemokraattinen valtuustoryhmä

 

Kommentoi