Jäsentiedote 11.2016

Etusivu

Tuusulan Demarit ry:n SYYSKOKOUS pidetään Hyrylän Torpalla torstaina 10.11. klo 18.00. Sääntömääräisten syyskokousasioiden lisäksi käsitellään kunnan ensivuoden budjettia, kunnallisvaaleja ja uusiutuvaa luottamushenkilöhallintoa. Ilmoittaudu kunnallisvaaliehdokkaaksi !

Tuusulan Demareiden johtokunta kokoontuu klo 17 alkaen.

JÄSENÄÄNESTYS PUOLUEKOKOUSEHDOKKAISTA
SDP:n 45. puoluekokous pidetään Lahdessa 3.-5.2.2017. Keski-Uudenmaan kunnista valitaan puoluekokoukseen 16 edustajaa. Vielä ehdit toimittaa palautuskuoresi pe 4.11.2016 klo 16 mennessä suoraan piiritoimistoon, Siltasaarenkatu 18-20 C 6 krs., 00530 HELSINKI.
Tuusulasta on saatu parhaimmillaan puoluekokoukseen neljä edustajaa. Tuusulan Demarit ry:n asettamat ehdokkaat ovat Päivö Kuusisto nro 15, Arto Lindberg nro 20, Jani Peltonen nro 29 ja Satu Taiveaho nro 35.

Torpan peruskorjaus etenee: Torpan juhlasalin kattovalaisimet uusittiin pallovalaisimiksi ja katto sekä seinät on maalattu. Myös yleisten tilojen äänentoistolaitteisto peruskunnostettiin. Aiemmin syksyn korvalla uusittiin keittiön laitoskeittiöastianpesukone.

Hyrylän Torpan Jättibingo on lähtenyt syyskaudella hyvään vauhtiin sunnuntaisin klo 17 alkaen. Vielä kaivataan lisää kenttämiehiä ja puffetin pitäjiä! Tehtävät soveltuvat esim. 15-vuotta täyttäneille koululaisille, joilla on taskurahan tarvetta. Työvuoro on 1- 4 kertaan kuukaudessa. Bingon veto on aikuisten talkoolaisten vastuulla, ja yksi vetäjä nykyisten kolmen lisäksi olisi tarpeen. Torpan bingo on suosittu sosiaalinen tapahtuma, jossa käydään laajalta alueelta koko pääkaupunkiseudulta ja jopa Lahdesta asti. Otathan yhteyttä Päivö Kuusistoon p. 0400 418 499, paivo.kuusisto@icloud.com.

Kommentoi