Loppuuko lama koskaan?

Etusivu

Jaakko KianderEläkeyhtiö Ilmarisen eläkeasioista vastaava johtaja, ekonomisti Jaakko Kiander tulee Hyrylän Torpalle alustamaan ajankohtaisista talouspoliittisista kysymyksistä. Keskustelunaiheina on valtiontalouden tila ja kysymys siitä, riittävätkö hallituksen toimet talouden tasapainottamiseksi.
Kun alustajana on suuren eläkeyhtiön pomo, nousevat myös ajankohtaiset eläkkeisiin liittyvät kysymykset varmasti esille. Eläkeindeksien lisäksi Kianderilta on hyvä kysyä myös, miten eläkerahat on sijoitettu ja ovatko rahat turvassa. Onko eläkeyhtiöiden miljardeja mahdollista sijoittaa niin, että niillä olisi Suomen taloutta elvyttävä vaikutus?

Talouspolittiinen keskustelutilaisuus on osa Tuusulan Demareiden ajankohtaisten keskustelutilaisuuksien sarjaa. Tilaisuus on to 31.3.2016 klo 18 alkaen Hyrylän Torpalla, os. Koskelantie 4.
Kahvitarjoilu!
Jäsenkokous kello 19:30 alkaen

Kommentoi