Jäsenkirje 2/16

Etusivu

Hyvä Tuusulan Demareiden jäsen!

Maaliskuussa kokoonnutaan mielenkiintoisiin keskustelutilaisuuksiin ja virkistäydytään teatterireissussa.

Maailma muuttuu, pitäisikö kunnallisen verotuksenkin? Kuntaliiton veroasiantuntija Jukka Hakola tulee Torpalle alustamaan aiheesta ke 2.3 klo 18. Tule mukaan keskustelemaan aiheesta, josta jokaisella on mielipide! Kahvitarjoilu.

Loppuuko lama koskaan? Miten taloutta saadaan vastuullisempaan suuntaan? Tästä aiheesta keskustellaan Ilmarisen talousjohtaja, huippuekonomisti Jaakko Kianderin johdolla yleisötilaisuudessa Hyrylän Torpalla to 31.3 klo 18. Tilaisuuden jälkeen TD kevätkokous klo 19:30 alkaen.

Voit lähettää alustajille etukäteen kysymyksiä osoitteeseen airikka.jerry@gmail.com toimisto@tuusulandemarit.fi. Kysymykset välitetään alustajille ja niihin saadaan kuulla vastaukset tilaisuudessa.

Teatterimatkalle la 5.3 katsomaan Helsingin Kaupunginteatterin komediaa Kaktuksen kukka on vielä kaksi lippua jäljellä. Otathan yhteyttä paivo.kuusisto@icloud.com tai p.0400 418 499, jos olet kiinnostunut lähtemään mukaan. Bussikuljetus Hyrylän Torpalta klo 17:30 ja samalla lippujen jako.

Torppa työllistää myös ensi kesänä nuoria 15 – 25-vuotiaita tuusulalaisia. Töitä on tarjolla erilaisissa kiinteistön pienissä siivous- ja kunnostusprojekteissa sekä pihatöissä, mahdollisesti myös kesäkahvion pidossa yms. Työllistämisaika on 1.5.-30.9. välisenä aikana. Kunnan tuki on 70% palkasta eli 730 euroa/ enimmillään kuukauden työtunteja vastaavasta työllistämisjaksosta per henkilö. Yhdistys maksaa loput 30% ja työnantajamaksut. Yhteydenotot Torpan isännöitsijä paivo.kuusisto@icloud.com tai 0400 418 499. Myös bingoon kaivataan toimeliaita puffetin pitäjiä ja kenttämiehiä aikataululla heti!

Kunnallisvaalit lähestyvät – mieti lähtisitkö itse tai löytyykö lähipiiristäsi ihmisiä, jotka voisivat ryhtyä sosialidemokraattien ehdokkaaksi ja kerro ehdokkaastasi Kunnallisjärjestön pj:lle Päivö Kuusistolle, p. 0400 418 499.

Tervetuloa kevätkauden toimintaan!

Jani Peltonen, pj Jerry Airikka, siht.

Kommentoi