Puheenjohtajan terveiset

Etusivu

Jani2Hyvää alkanutta vuotta!
Yhdistystä luotsaa vuonna 2016 puheenjohtaja Jani Peltonen, varapj. on Anne Mäkinen. Muut johtokunnan jäsenet ovat: Jerry Airikka sihteeri, Päivö Kuusisto taloudenhoitaja ja Torpan isännöitsijä, Pentti Aalto, Arto Lindberg, Jorma Sulander, Vilma Varismäki, Erkki Vähämäki ja Elinä Väänänen. Varajäsenet: Pertti Airikka, Pasi Suutari ja Kari Stellberg.

Vuoden ensimmäisessä jäsenkokouksessa to 28.1. klo 18 Torpalla puhutaan kulttuuri- ja vapaa-aikatoimen palveluiden ja organisaation kehittämisestä. Asiasta alustaa Torpalla va. museonjohtaja Jaana Koskenranta.
Tilaisuudessa kahvitarjoilu. TERVETULOA!
kaktuksen2
Teatteriin la 5.3.!!! Suuntana on Helsingin Kaupunginteatterin Areena-näyttämö Hämeentie 2 ja helmeilevä komedia Kaktuksen kukka. Rooleissa mm. Santeri Kinnunen, Satu Silvo ja Eija Vilpas! Liput 39 €, yhteinen yhdistyksen kustantama bussikuljetus Hyrylän Torpalta lähtee klo 17.30 ja esitys alkaa klo 19. Liput on maksettava ennakkoon tilille FI40 1366 3007 1001 67 viite 70470. Ilmoittautumiset mielellään 4.2. mennessä paivo.kuusisto@icloud.com tai p. 0400 418 499. Teatteriin on lähdössä myös muiden Torpalla toimivien yhdistysten väkeä.

Yhdistyksen kotisivut kaipaavat toimintaa. Oletko kiinnostunut kirjoittamaan tekstejä tai blogia nettisivuille. Ota yhteyttä erkki.vahamaki@tuusula.fi. Voimme järjestää koulutusta nettisivujen käyttöön tarvittaessa!
Jani Peltonen, pj. Tuusulan Demarit ry

Kommentoi