Suuri vaalijuhla ja 111-vuotissyntymäpäivät

Arkisto

Su 3.4. Merja Kuusiston vaalijuhla ja Tuusulan Demarit ry:n 111-vuotisjuhla.
Hyrylän Torppa, Koskelantie 4, Tuusula

Torpan pihalla klo klo 12.15 alkaen soppatykki ja musiikkia ym. ohjelmaa.

Klo 13.30 alkaa juhlasalissa varsinainen juhla, jossa puhuvat kansanedustaja Merja Kuusisto ja ministeri Lauri Ihalainen. Avaussanat esittää Tuusulan Demarit ry:n pj. Jukka Lehtonen.  Kulttuuriohjelmaa tarjoaa monipuolinen sopraano Liisa Tiensuu.  Jotain ajankohtaista asiaa ellei perätä Faktaa hommaa on varmaankin myös Pirrellä (Eija Vilpas),  joka on jättänyt Hansun, Auliksen ja Hekan jonnekin matkan varrelle.  Juhlan juontaa ja mukavasti musisoi Jani Uhlenius .  Torpalla on myös Ventti-arpajaiset ja hyvät voitot.

Ja tuttuun tapaan: Torpalle sopii poiketa vaikka päivälenkin lomassa, pukukoodia ei ole.  Pirrekin taitaa tulla tutussa tuulitakissaan! Sydämellisesti tervetuloa!